Un incendiu de proporţii a avut loc, sâmbătă seară,la un restaurant din centrul Constanţei. Trei dansatoare şi-au pierdut viaţa, iar o alta a ajuns cu arsuri grave la spital.

Dansatoarele care şi-au pierdut viaţa aveau vârsta de 22, 23 şi, respectiv, 24 de ani. Una dintre acestea, Micky, era din Mangalia şi era studentă a Facultăţii de Drept şi Administraţie Publică. 

Pe pagina ei de Facebook, mesajele de condoleanţe au înnceput să curgă după ora 2:00 noaptea. Cineva i-a scris: "De acum înainte le vei dansa îngerilor, prinţesă!"...

Celelalte victime sunt dansatoarea Nicolle, absolventă a Facultăţii de Economie şi solista Nicoleta Cengher, studentă la Drept şi Administraţie Publică

Identitatea celorlalte două dansatoare va trebui să fie confirmată oficial de către medicii legişti. Fetele au fost prinse de incendiu în timp ce se aflau în vestiar.

Restaurantul libanez Beirut a ars în totalitate, flăcările extinzându-se şi la alte două localuri- Cazinoul Vegas şi Legendary Pub, aflate în acelaşi grup de clădiri din zonă.

FOTO: Facebook