TITLURILE ZILEI:
• Comisia Europeană a reclamat România la Curtea de Justiţie pentru neadoptarea unor măsuri naţionale privind gestionarea deşeurilor    • Proiectul de hotărâre privind interzicerea folosirii animalelor în circuri şi expoziţii, aprobat de CGMB; fac excepţie caii, câinii, porumbeii, papagalii şi animalele folosite în delfinarii sau acvarii    • Peste 80 la sută din locurile de cazare de pe Valea Prahovei, ocupate de 1 Mai    • UBER România: Am primit asigurări de la Guvern că modificările aduse legii taximetriei nu vor afecta în nicio măsură serviciul nostru şi nici şoferii parteneri    • FIFA: România, amendată cu 8.000 de franci elveţieni din cauza comportamentului spectatorilor la meciul cu Danemarca    • Cele mai falsificate alimente    • Maxima zilei - 28 aprilie 2017    • Bancul zilei din data de 28 aprilie 2017    • Comisia Europeană a reclamat România la Curtea de Justiţie pentru neadoptarea unor măsuri naţionale privind gestionarea deşeurilor    • Proiectul de hotărâre privind interzicerea folosirii animalelor în circuri şi expoziţii, aprobat de CGMB; fac excepţie caii, câinii, porumbeii, papagalii şi animalele folosite în delfinarii sau acvarii    • Peste 80 la sută din locurile de cazare de pe Valea Prahovei, ocupate de 1 Mai    • UBER România: Am primit asigurări de la Guvern că modificările aduse legii taximetriei nu vor afecta în nicio măsură serviciul nostru şi nici şoferii parteneri    • FIFA: România, amendată cu 8.000 de franci elveţieni din cauza comportamentului spectatorilor la meciul cu Danemarca    • Cele mai falsificate alimente    • Maxima zilei - 28 aprilie 2017    • Bancul zilei din data de 28 aprilie 2017    
Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Vineri - 28 aprilie 2017 3:31:00

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


Borfaşii fotbalului au revenit în mediul lor


5 martie 2014

citeşte totul despre:
bocitoarelor,
animal,
asanare,
argumentatie,
borfasi,
condamnari,
expresia,
cinstit,
panarama,
podoaba,
prost,
reptile,
splendoare,
societate,
fotbalrating  rating     (185 vizualizări)

 Fiinţele care sunt capabile să acţioneze mânate doar de  impulsurile primare sunt animale. Sau oameni care au preferat să rămână doar trunchiuri, fără niciun fel de upgrade necesar integrării în societate. Se spune, şi nu fără temei, că orice animal, indiferent de gradul de domesticire, va avea momente în care va reacţiona exact ca un animal, aşa cum este.

Borfaşii din fotbalul românesc au avut ani, mulţi din păcate, în care au legat şi dezlegat toate iţele unui sport pe care l-au căpuşat, l-au sugrumat, l-au umilit şi l-au transformat într-o legumă, într-o splendoare de panaramă.

Nu se făcea nimic fără ei, nu puteau câştiga alţii vreun bănuţ cinstit din fotbal, în afara lor! Totul era al lor. Nişte interlopi care şi-au făcut loc, tiptil, târându-se, ca nişte reptile, pentru ca apoi să se ridice în două picoare, să îşi scoată pieptul în faţă şi să îşi facă transplant de podoabă capilară! Au furat cât au putut, au dat cu tifla tuturor, au dat şi cu pumnii, au înjurat ca nişte borfaşi ordinari, au nenorocit destine, şi-au bătut joc de oamenii din fotbal, şi nu numai, doar pentru că puteau.Acum li s-a înfundat. Borfaşii au revenit în mediul lor. Asta pentru că două judecătoare, care nu stau în palate, care au credite şi care au înţeles că nu trebuie să facă justiţie mânjită, au aplicat litera legii. Şi au deschis, totodată, poarta pentru corul bocitoarelor: Vai, niciun om nu merită aşa ceva! Am auzit expresia asta şi m-am crucit! Este adevărat, niciun om cinstit nu merită aşa ceva! Dar, cât de prost să fii să spui că îţi pare rău pentru ei, când lor nu le-a păsat de nimeni şi de nimic şi s-au crezut intangibili?

Cu atitudine de genul acesta, de oameni slabi, cârpe, care deplâng nenorocirea unor nenorociţi, nu creştem. Regresăm!

Alţii, mai grijulii cu soarta fotbalului, plâng şi ei că acum, după aceste condamnări, nimeni nu va mai investi în fotbalul românesc. Penibilă argumentaţie! Abia acum, când se fac paşi spre asanare, se deschid porţile pentru oamenii corecţi care vor să investească în fotbal. Este adevărat, probabil, că alţi borfaşi nu vor mai face asta, de frică!

Borfaşii fotbalului românesc au ajuns în mediul lor. Şi, staţi liniştiţi, vor constata rapid că se poate trăi şi în puşcărie. Chiar bine! Iar când vor ieşi, să vedeţi sfaturi docte despre lupta binelui cu răul!

“Noi, dacă găsim pe stradă un portofel, un portmoneu, un portvizit cu bani, anunţăm imediat Miliţia, la telefon 22.22.22!” 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

bancul_zilei

Doi politisti la biserica; unul dintre ei il intreaba pe preot care avea bratul in ghips:
– Ce ai patit, parinte?
– Nimic fiule, m-am impiedicat de bideu si mi-am rupt mana.
Ies politaii din biserica si primul il intreaba pe al doilea:
– Ce dracu e ala bideu???
– Eu de unde sa stiu, sunt mai bine de zece ani de cand nu am mai fost la biserica!
„Nu aduna bani, adună-te cu oameni buni!” — Nikolai Gogol

Curs valutar
27 aprilie 2017


EUR
EURO = 4.5289 RON

Moneda euro a scăzut


USD
USD = 4.1565 RON

Dolarul american a scăzutGBP
GBP = 5.3615 RON

Lira sterlina a crescut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online