TITLURILE ZILEI:
• Aproape 450 de şoferi au rămas fără permise de conducere şi peste 5.500 au fost amendaţi cu o zi înaintea minivacanţei de 1 Mai    • Trafic aglomerat pe DN 1, la Comarnic, Sinaia, Buşteni şi la ieşirea de pe autostrada A1 în DN7 Piteşti-Râmnicu Vâlcea    • Simona Halep s-a calificat în semifinalele Porsche Tennis Grand Prix    • Risc maxim de avalanşă în Munţii Făgăraş, Bucegi şi Piatra Craiului    • Fotbalul se schimbă. Arbitraj video la Cupa Mondială din Rusia, în 2018    • Alimente care nu sunt chiar atât de sănătoase    • Ce trebuie să faceţi când vă vindeţi maşina    • Pompierii prahoveni au grijă de minivacanţa de 1 Mai    • Contractul pentru construirea podului peste Dunăre, postat în SEAP    • Deplasare a Petrolului 52 la echipa care a pus cele mai mari probleme în tur pe “Ilie Oană”, CS Cornu    • Maxima zilei - 29 aprilie 2017    • Bancul zilei din data de 29 aprilie 2017    • Aproape 450 de şoferi au rămas fără permise de conducere şi peste 5.500 au fost amendaţi cu o zi înaintea minivacanţei de 1 Mai    • Trafic aglomerat pe DN 1, la Comarnic, Sinaia, Buşteni şi la ieşirea de pe autostrada A1 în DN7 Piteşti-Râmnicu Vâlcea    • Simona Halep s-a calificat în semifinalele Porsche Tennis Grand Prix    • Risc maxim de avalanşă în Munţii Făgăraş, Bucegi şi Piatra Craiului    • Fotbalul se schimbă. Arbitraj video la Cupa Mondială din Rusia, în 2018    • Alimente care nu sunt chiar atât de sănătoase    • Ce trebuie să faceţi când vă vindeţi maşina    • Pompierii prahoveni au grijă de minivacanţa de 1 Mai    • Contractul pentru construirea podului peste Dunăre, postat în SEAP    • Deplasare a Petrolului 52 la echipa care a pus cele mai mari probleme în tur pe “Ilie Oană”, CS Cornu    • Maxima zilei - 29 aprilie 2017    • Bancul zilei din data de 29 aprilie 2017    
Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Sâmbătă - 29 aprilie 2017 8:38:47

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


Mai băieţi! Vouă nu vă este ruşine să pătaţi numele Petrolului?


24 octombrie 2015

citeşte totul despre:
petrolul,
voluntari,
capra,
plecati,
club,
rusine,
investitorirating  rating  rating  rating  rating     (641 vizualizări)

Dacă acum un an cineva îmi spunea că ajungem în situaţia să ne bată Voluntariul, fără drept de apel, îl trimiteam la Voila, la tratament. Între timp s-a spart buba fotbalului ploieştean şi a început să curgă puroiul. În loc de titlu, la Petrolul a venit DIICOT-ul. În loc de Europa a venit ANAF-ul, în loc de bucurii fotbalistice, a venit insolvenţa. Uşor, uşor, au început să plece jucători, antrenori, membrii din staf, rămânând un mare NIMENI !

Bun, am înţeles greutăţile şi am sperat că patronii vor avea decenţa să îşi ceară scuze Ploieştiului prin vânzarea clubului. Ba la arabi, ba la magnaţi ai petrolului, ba la grupuri de investiţii, ba la mama dracului ! Preţuri pe piaţă, ca la balamuc. Milioane cerute pentru un mare nimic. Până la urmă, se vindea numele echipei, pentru că, în rest, nu exista NIMIC de vânzare la Petrolul deoarece minţi bolnave după bani au dus acest club într-o gaură neagră de unde nu se mai vede nicio ieşire.

Avem nevoie de suporteri, Petrolul trăieşte prin asta!” au declarat mieros echipierii galben-albaştri, de parcă suporterii s-au îndepărtat de echipă fără motive. „Nu putem juca pe Ilie Oană pentru că e gazonul prost şi nu putem construi !” au răsunat scuzele construite chiar de la conferinţele de presă ţinute înaintea meciurilor, anticipând mereu jocurile dezastruoase ale petroliştilor. Scuze, acuze, toate confuze.

Nimeni de la club nu a avut decenţa să spună, bărbăteşte : „Am încercat nişte tunuri la Ploieşti ! La început ne-au ieşit, apoi a venit DIICOT-ul şi ne-a cam încurcat socotelile. Aşa că plecăm şi lăsăm alţi „investitori” să continue !”. Noooo, nici vorba de aşa ceva. Mai bine să moară clubul decât sa renunţăm. Ce Ploieşti, ce tradiţie, ce demnitate, ce suporteri ? După noi, potopul !

Astăzi aţi semnat cu mâna voastră o sentinţă dureroasă : Ploieştiul nu vă mai vrea ! Aţi reuşit să târâti numele clubului în scandaluri străine istoriei noastre şi să faceţi din jocul de fotbal un circ pe care numai voi îl mai înţelegeţi. Aţi stabilit azi o contraperformanţă pe care nu ştim cum să o explicăm. Cum să explicăm că în timp ce noi trăim prin victoria împotriva englezilor de la Liverpool din toamna lui 1966, celebrată în fiecare an,  în toamna lui 2015 ne umileşte Voluntariul pe un teren cu iarba ca la biliard ? Azi ce scuze mai găsiţi ? Nu mai căutaţi că oricum nu vă mai crede nimeni ! Sunteţi penibili!

Aşa că, azi aveţi ocazia, ca nesiliţi de nimeni şi VOLUNTARI, să plecaţi de unde aţi venit ! Lăsaţi-ne să ne plângem soarta singuri şi să vedem cum ne-om descurca. Pentru că pe noi, spre deosebire de voi, ne interesează!

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

bancul_zilei

Maria era mioapa, dar prea vanitoasa ca sa poarte ochelari si in plus foarte hotarata sa se marite.
In cele din urma si-a gasit un sot si a plecat in luna de miere.
Cand Maria s-a intors mama sa a tipat ingrozita cand a vazut-o, s-a repezit spre telefon si a sunat un oftalmolog:
– Doctore, spuse ea gafaind, trebuie sa vii aici neaparat…este o urgenta! Fiica mea, care totdeauna a avut probleme cu ochii dar a refuzat sa poarte ochelari tocmai s-a intors din luna de miere…
– Doamna, o intrerupse doctorul, stapaniti-va va rog…spuneti-i fiicei dv sa ma caute la cabinet. Oricat de rau ar vedea asta nu poate fi considerata cu adevarat o urgenta…
– O, nu, spuse mama…nu intelegeti! Tipul cu care s-a intors fiica mea din luna de miere nu e acelasi cu care a plecat!!!
Viaţa poate fi trăită oriunde. Decorul nu are nicio importanţă, esenţială este intensitatea. — Cezar Petrescu

Curs valutar
28 aprilie 2017


EUR
EURO = 4.5333 RON

Moneda euro a crescut


USD
USD = 4.1453 RON

Dolarul american a scăzutGBP
GBP = 5.3604 RON

Lira sterlina a scazut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online