Apple se pregăteşte intens pentru lansarea noii game de gadgeturi inteligente cu care spera sa dea o lovitura similara iPhone-ului si iPad-ului. Potrivit expertilor, iWatch se anunta a fi cel mai spectaculos ceas inteligent din piata, urmand sa rescrie standardele in industria de profil.

GadgetReport.ro relatează, citând surse oficiale din cadrul furnizorilor Apple, că ceasul inteligent iWatch va fi lansat pe piată în luna octombrie, probabil împreună cu un nou iPhone, şi că vor fi produse între 3 şi 5 milioane de exemplare lunar.

 Asta înseamnă că Apple îşi pune mari speranţe că va da lovitura cu noul iWatch.

 Producţia iWatch va începe în intervalul iulie-august, ceea ce înseamnă că lansarea ceasului inteligent va avea loc cel mai probabil în octombrie. Producatorul taiwanez Quanta Computer, cel care va construi ceasurile iWatch, lucrează deja la foc continuu pentru a pregăti noul produs.

Potrivit surselor, iWatch ar urma sa vină cu un display OLED curbat de 1.5- 2-inchi, acoperit cu safir, şi senzori care vor colecta tot felul de informatii, de la nivelul de glucoză din sânge la cosumul de calorii, activitatea din timpul somnului si nivelul de oxigen din sange.