Micuţii jucători de la Petrolul Ploieşti, din grupa 2002, au fost protagoniştii tradiţionalului turneu Braşov Indoor Cup, ediţia 2014. Echipa antrenată de Marius Manolache a intrat în competiţia lături de alte 16 formaţii, dar a arătat că este cea mai bună formaţie a acestei categorii de vârstă. Micuţii petrolişti au turat mai greu motoarele, în meciurile din grupă, dar, odată ajunşi în fazele eliminatorii, au avut un parcurs de metronom, impunându-se după o finală dramatică, decisă în urma executării loviturilor de departajare.

Medaliile de aur au revenit, astfel, petroliştilor, în ciuda vârstei fragede ei începând să se obişnuiască, deja, cu succesul. Nu e rău să ştii că în spatele unei echipe care luptă pentru event se află şi perspectiva de succes a unor lupi mici, care-şi potolesc foamea de succes prin astfel de performanţe.

Lotul de jucători:

Stănescu Andrei, Radu Alexandru, Şerban Andrei, Florea Mădălin, Smaranda Eduard, Marin Luca, Mosor Dragoş, Popa Antonio, Bratu Mario, Stoica Ianis, Oţelea Armand, Enache Robert, Miricioiu Emanuel,  Avram Ştefan, Diţu Flavius, Constantinescu Mihai.

Antrenor: Manolache Marius, Delegat: Robert Burlacu

Cel mai bun portar: Stănescu Andrei (Petrolul Ploieşti)

Rezultate tehnice:

Grupă:

Petrolul - CSS Giurgiu  3-1 (Bratu, Mosor, Stoica)
Corona Tampa White - Petrolul 2-0
Petrolul - CSS Brasovia 1-1 ( Enache)

Sferturi:

Petrolul – Corona Tampa 2003 3-0 (Stoica 2, Avram)

Semifinale:

Petrolul – FC Braşov 2-1 (Enache, Stoica)

Finală:

Petrolul – Corona Blue 2-2 (5-4 dld) ( Bratu, Miricioiu, loviturile de departajare fiind transformate, în ordine, de Miricioiu, Bratu, Avram, Mosor şi Enache)