Un nou dosar privind ilegalităţi în fotbal. Este vorba despre felul în care au fost gestionaţi banii FRF. La această oră au loc mai multe audieri la sediul DIICOT. În faţa procurorilor fiind persoane din conducerea Federaţiei.

Patriţiu Abrudan, fostul vicepreşedintele al Comisiei Centrale a Arbitrilor, este audiat la această oră la sediul DIICOT. El a fost chemat la audieri în calitate de martor în acest dosar.

„Procurorul vrea să se convingă de anumite chestiuni ale gestionării Federaţiei şi sigur că eu, în calitatea mea, că am fost chemat ca martor, o să trebuiască să răspund pentru perioada în care am avut mandat în Comitetul Executiv – 2005-2009”, a spus Patriţiu Abrudan, fost vicepreşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor.

„Absolut nicio informaţie nu am, dar atât că e cu Federaţia Română de Fotbal”, a mai spus Patriţiu Abrudan, la intrarea în sediul DIICOT.

În acest dosar sunt suspiciuni privind dispariţia unui milion de euro pe care Federaţia Română de Fotbal l-a primit de la FIFA în 2010-2012.

Anchetatorii au deschis o investigaţie pentru spălare de bani şi delapidare.

Patriţiu Abrudan nu este singurul care urmează să fie audiat în acest dosar la DIICOT.

Digi 24