Atacantul Adrian Mutu a declarat duminică, la sosirea în ţară, că Petrolul Ploieşti, Astra Giurgiu şi Steaua sunt formaţiile care se vor lupta în partea a doua a campionatului pentru câştigarea titlului în Liga I.

Întrebat pe Aeroportul Henri Coandă care formaţie este favorită la câştigarea campionatului în aceste sezon, atacantul a răspuns: "Petrolul, Astra şi Steaua... toate trei".

Mutu a menţionat că transferul său la Petrolul Ploieşti din luna ianuarie a anului 2014 este ca şi rezolvat. "În proporţie de 99 la sută vin la Petrolul. M-am înţeles cu cei de la Ajaccio. Nu voi veni liber, ci împrumut. Eu am fost sigur şi acum o săptămână, dar nu ştiu ce s-a întâmplat", a explicat Adrian Mutu.

Fotbalistul a negat că l-ar fi recomandat conducerii clubului Petrolul pe atacantul francez în vârstă de 24 de ani, Dominique Malonga. "Am jucat cu Malonga la Cesena, dar eu nu am făcut niciodată recomandări. Dacă Petrolul are nevoie de întăriri întrebaţi-l pe Contra, el antrenorul echipei şi pe cei din club. Eu sunt un jucător, sau o să fiu un jucător al Petrolului, nimic mai mult", a menţionat atacantul.

Adrian Mutu va fi prezent în această seară în tribune la partida Petrolul Ploieşti - Universitatea Cluj, programată de la ora 20.00, în cadrul etapei a XVIII-a a Ligii I. "Nu ştiu cum mă vor primi suporterii, eu o să mă duc la meci, o să vedeţi", a afirmat Mutu, care a adăugat că îi va fi "foarte uşor" să lucreze cu antrenorul Cosmin Contra, fostul său coleg de la echipa naţională.

Atacantul Adrian Mutu, în vârstă de 34 de ani, a anunţat că din ianuarie 2014 va semna un contract valabil un an şi jumătate cu formaţia Petrolul Ploieşti, urmând să fie împrumutat pe această perioadă de la gruparea AC Ajaccio.