Petrolul Ploieşti, actuala deţinătoare a Cupei României, trebuie să treacă diseară de FC Vaslui, pentru a ajunge în semifinalele competiţiei. Va fi pentru prima dată în acest sezon când Petrolul va juca în Cupa României în faţa propriilor suporteri, în celelalte două meciuri de până acum ploieştenii câştigând în deplasare cu U Craiova şi Rapid, fără să primească gol. De fiecare dată a marcat câte un mijlocaş central pentru Petrolul şi va fi interesant de urmărit dacă se va repeta acest lucru şi în partida care va începe la ora 19.00.

„Vasluiul este acum una dintre cele mai în formă echipe, a câştigat clar cu Ceahlăul şi trebuie să fim foarte atenţi. Să nu uităm că FC Vaslui are ca obiectiv câştigarea Cupei, aşa că ne aşteaptă un meci greu, dar pe care noi avem toate argumentele pentru a-l câştiga. Dacă vom avea aceeaşi atitudine ca în meciul cu Steaua, ne vom impune. Suntem pregătiţi pentru orice, inclusiv pentru executarea loviturilor de la 11 metri!”, a declarat Cosmin Contra.

Bornescu va fi titular în meciul cu FC Vaslui, aşa cum şi Camara va prinde minute, pentru că Dore nu este în lot, el având de rezolvat unele probleme în Franţa. De asemenea, la mijlocul terenului, lângă Hoban, ar putea apărea Romario Pires. Dacă va câştiga diseară, va fi prima dată când Petrolul se va impune în faţa lui FC Vaslui, pe teren propriu.

Partida dintre Petrolul şi FC Vaslui se dispută de la ora 19.00, pe stadionul Ilie Oană.