“Nu vreau să se creadă că suntem bătaia de joc a cuiva! Este de neînţeles cum, având totul plătit la zi, un astfel de lot se poate exprima astfel, fără nicio vlagă, fără ambiţie! Vă garantez că, imediat după terminarea acestor două etape, vom face o analiză amplă şi corectă, factori de decizie care mă sprijină în acest proiect urmând a veni cu soluţiile cele mai bune! Trebuie să rupem pisica, aşa nu se mai poate! Vom aduce oameni noi, în toate planurile, de la jucători şi până la cei din birouri! Petrolul trebuie să promoveze, mi-am asumat acest lucru şi nu vom face niciun rabat până nu vom reuşi, la vară! Nici nu trebuie să vă spun mai multe!”, a declarat Mădălin Mihailovici, CEO Veolia România, finanţatorul Petrolului Ploieşti pentru Cristian Anghelescu.

Declaraţia lui Mihailovici vine în contextul în care la sediul Veolia România  avut loc o şedinţă convocată de partenerul finanţator.

Interesant este că în şedinţă s-a decis înlocuirea lui Tavi Grigore pe banca tehnică. Din păcate pentru Lupii Galbeni locul lui Tavi Grigore este luat de Mugurel Cornăţeanu, omul adus de Leo Grozavu pe postul de secund. Cu alte cuvinte, epoca Grozavu încă nu s-a încheiat la Petrolul, dar din fericire mai sunt numai două etape de disputat.

Clubul a anunţat schimbarea printr-un comunicat de presă pe care-l publicăm integral.

Interimatul lui Octavian Grigore în funcţia de antrenor principal al FC Petrolul Ploieşti s-a încheiat după ultima etapă a turului Ligii 2 Casa Pariurilor.

Pentru ultimele două partide oficiale programate în acest an, cu Sportul Snagov (etapa a 20-a, 1 decembrie, ora 12.00, Ghermăneşti) şi CS Baloteşti (etapa a 21-a, 9 decembrie, ora 12.00, „Ilie Oană”), de pregătirea echipei se va ocupa Mugurel Cornăţeanu, cel care, în acest sezon, a îndeplinit funcţia de antrenor secund.

Totodată, după consumarea ultimului joc din 2018 va avea loc o şedinţă de analiză, în urma căreia se vor trage concluziile primei părţi a sezonului şi se vor lua deciziile ce se impun.