Suporterii Lupilor Galbeni au fost implicaţi în mai multe incidente în drumul lor spre Stadionul Ghencea din Bucureşti, unde urmează să înceapă meciul dintre Petrolul Ploieşti şi Steaua Bucureşti.

Fanii galben-albaştri susţin că au fost agresaţi de jandarmi şi se pare că decizia şefilor Jandarmeriei este ca suporterilor să le fie interzis accesul pe stadion şi să fie trimişi înapoi la Ploieşti.

 “Cine a luat decizia ca noi sa nu intram la meci, va plati! Noi am ajuns la 500 de metri de Ghencea şi atunci ne-au anunţat că trebuie să ne întoarcem , pentru că în primul autocar a apărut un conflict cu jandarmii! Am luat legatura cu toţi cei care ne puteau ajuta şi sper să se ia o decizie corectă: să fim duşi la stadion. Au imagini filmate. Dacă se consideră că cineva a greşit: 10, 15 persoane, să ia măsuri legale împotriva lor, dar să nu pedepsească 1.300 de oameni! În virtutea cărei legi întorci 1.300 de oameni la Ploieşti?!” a declarat Octav Preda, unul dintre liderii galeriei Petrolului pentru Sport.ro

Vom reveni cu amănunte