Mădălin Mihailovici, CEO Veolia România, a vorbit în exclusivitate pentru Jurnalul Prahovean, despre continuarea parteneriatului dintre concernul internaţional şi echipa de fotbal Petrolul Ploieşti.

Mihailovici nu a dorit să comenteze declaraţiile alarmiste ale unor oficiali din Primăria Ploieşti, care susţin că Veolia s-a implicat la echipa de fotbal pentru a pune presiune pe municipalitate.

“Nu comentăm afirmaţiile oficialilor ploieşteni,  dar prezenţa Veolia la Petrolul nu are legatură cu contractele din Prahova. Indiferent de decizia finală în ceea ce priveşte căldura şi apa, Veolia va rămâne alături de Petrolul unde nu este sponsor, ci partener finanţator înscris în toate documentele clubului. Veolia nu este un sponsor de palmares şi va continua să susţină echipa, în ciuda declaraţiilor  făcute de unul sau de altul.

Petrolul este un concept care ţine de politica Veolia. La fel procedăm şi la Lyon şi la Plzen. Anul acesta vom cheltui cu Petrolul peste un million de euro, iar această finanţare face parte din politica de implicare în nevoile comunităţilor. Pentru România a fost ales Ploieştiul, pentru că Petrolul avea nevoie de noi.

Suporterii nu trebuie să îşi facă nici cea mai mică problem legată de viitorul Petrolului. Avem trasate foarte clar obiectivele pentru  viitor. Anul aceste sperăm să promovăm în Liga a 2 a şi de acolo să reuşim accederea pe prima scenă a fotbalului din România, acolo unde este locul meritat de Petrolul!”,
ne-a declarat Mihailovici.