Mircea Rednic – fostul antrenor al Astrei şi al Petrolului – va aduce noua sa echipă, formaţia arabă Al Faisaly, în judeţul nostru pentru un meci amical, scrie Ziarul Prahova.

„Puriul” a semnat în prima ligă din Arabia Saudită în această vară, alegând să pregătească sezonul viitor, care va debuta pentru el la sfârşitul lunii august, în România, mai precis în Bucureşti.

Conform sursei citate,  vineri, 3 august, de la orele 17,30, echipa condusă de Mircea Redinic se va întâlni cu „satelitul” Astrei, într-un meci programat pe stadionul din Strejnic.

Pentru echipa ploieşteană, pregătită de Adrian Senin, va fi cel mai important amical al veri. , Din lotul pentru amicalul cu echipa arabă vor face parte  şi 5-6 jucători  din lotul lui Marius Măldărăşanu, dar care nu intră în efectivul pentru partida de Liga I, cu Sepsi Sf. Gheorghe (meci programat sâmbătă).

Partida se anunţă foarte interesantă, mai ales că şi sub comanda lui Rednic se află o serie de jucători străini, un columbian (Diego Calderon), un brazilian (Luis Gustavo), un portughez (Andre Micael) şi un italian (Igor Rossi) fiind printre vedetele saudiţilor.