Simona Halep s-a retras din semifinalele turneului de al Doha, în urma accidentării suferite în meciul cu americanca Catherine Bellis, din sferturile de finală.

"RMN-ul a arătat că am fluid şi o tendinită la cel de-al patrulea deget. trebuie să am grijă de el şi să mă gândesc la sănătate mai întâi. Cu siguranţă, nu voi mai juca nimic până la Indian Wells. Voi decide înainte de Indian Wells dacă voi juca. O să văd dacă mă voi putea recupera până la Indian Wells", a declarat Halep, potrivit WTA Insider.

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, urma să evolueze, sâmbătă, de la ora 16.00, cu spaniola Garbine Muguruza, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4, în semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Doha.

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a învins-o, vineri, cu scorul de 6-0, 6-4, pe Catherine Bellis (SUA), locul 48 WTA, venită din calificări, în sferturile de finală ale Qatar Open.

Jucătoarea română a avut probleme la ambele picioare la Australian Open, turneu din ianuarie la care a pierdut în finală în faţa danezei Caroline Wozniacki.