Antrenorul Mircea Rednic a acuzat din nou atitudinea jucătorilor săi, după înfrângerea cu CSU Craiova. Cele două meciuri de pe teren propriu pierdute de Petrolul au un numitor comun, în viziunea tehnicianului. Foarte dezamăgit, Rednic nu a avut o explicaţie pentru ceea ce el crede că a fost factorul decisiv în înfrângerile suferite. “M-a deranjat atitudinea unora dintre jucători. Aşa cum am mai spus, prefer să-mi spună dinainte, decât să intre pe teren. Nu am explicaţii şi nu înţeleg de ce s-a întâmplat aşa. Chiar dacă se gândesc să plece din vară, una e să pleci de pe locul al doilea şi alta e să pleci de pe locul al patrulea. Voi lua măsuri, măcar dacă e să pierd, să pierd pe mâna mea“, a spus antrenorul Petrolului la conferinţa de presă de după meci.

Asta cu pierderea pe propria mână lasă loc unor discuţii. De exemplu, la meciul cu Craiova, Rednic a fost nevoit să schimbe ambii mijlocaşi centrali, pe Marinescu şi pe Filip. Pe de altă parte, introducerea lui Mareş n-a dat niciun rezultat. Şi iarăşi ajungem la Pastorini, fotbalistul lăsat pe banca de rezerve, deşi s-ar fi pretat mai mult la joc decât foarte tânărul Mareş. Un jucător de viitor, cu siguranţă, dar care nu are alt avantaj în faţa celorlalţi în acest moment.

Trebuie să luăm de bună însă afirmaţia făcută de tehnicianul Petrolului cu privire la componenţa echipei pentru meciul de duminică, din deplasare, cu CFR Cluj. “Le voi da şi altora şanse“, a spus Rednic.

Perfect! Chiar şi în actuala situaţie, în care clubul are datorii la jucători, nu le strică să fie scuturaţi puţin. E spre binele lor şi al Petrolului.

Foto> sportpictures.eu