Cătălina Dumitran, o ploieşteancă în vârstă de numai 21 de ani, este noua senzaţie a fitnessului mondial. Tânăra, absolventă a Colegiului IL Caragiale din Ploieşti, în prezent studentă la Facultatea de Drept, a curcerit săptămâna trecută titlul de  BIKINI JUNIOR - AMATEURS în cadrul Campionatelor Mondiale Miami Pro, cea mai importantă competiţie de fitness din lume., desfăşurată în Marea Britanie la St Albans.

Cătălina Dumitran este prima sportivă din România care obţine acest titlu şi va concura de acum înainte la profesionişti. Ploieşteanca nu este la prima performanţă de acest gen, ea fiind şi campioană balcanică la fitness. Are foarte multe titluri naţionale şi internaţionale.

De un an şi jumătate, noua campioană se antrenează cu George Avram la una dintre sălile de fitness din Ploieşti. Cătălina lucrează pentru un concurs de amploarea Miami Pro timp de aproximativ trei luni, zi de zi, iar munca ei a fost răsplătită. Fotografiile postate pe pagina de Facebook a campioanei arată că dincolo de frumuseţe, câştigarea unui asemenea titlu înseamnă şi sacrificii şi...multe bătături

Felicitări celei mai noi campioane mondiale a Ploieştiului şi mult succes în continuare.