Prezent în cadrul unei emisiuni tv, avocatul George Botez,consilier local PSD, a explicat problemele Petrolului legate de acordarea mărcii, subliniind neimplicărea primarului Adrian Dobre în evaluărea respectivei mărci, scrie Republikanews.

George Botez a avut o declaraţie interesantă după terminarea emisiunii:

“Am făcut proiectul de hotărâre privind acordarea mărcii către Petrolul 52 pentru o perioadă de 18 luni, ulterior urmând a se stabili modalităţile de colaborare. Structurată în trei runde, discuţia a avut loc de faţă cu reprezentanţii suporterilor şi cu preşedintele Cristi Vlad, cu toţii fiind de acord că nu trebuie să ne grăbim în ideea în care şi cei de la Petrolul au problemele lor cum şi Primăria are problemele ei legate de marcă. Iar, pentru a se rezolva problema de o manieră înţeleaptă am hotărât să facem paşii corecţi printr-o asociere între Petrolul 52 şi Primăria Ploieşti pentru perioada amintită!

În acest interval de un an şi jumătate, fiind sub autoritatea mărcii Petrolul Ploieşti, vor putea să găsească sponsori şi parteneri astfel încât după aceea să fie agreată modalitatea de continuare a activităţii comune. Adică, fie Primăria alături de USP să se unească într-o asociaţie, fie ei să facă o societate pe acţiuni astfel încât să-şi asigure finanţarea. Noi suntem deschişi către orice formă de colaborare care să asigure legalitatea. Uşa este deschisă! Din păcate, singura piedică la această oră nu este legată de Consiliul Local, care, exemplificând, este parlamentul local şi care dă o lege, ci de Executiv, care este guvernul local, cu primul ministru care este primarul! Este inadmisibil ca până la această oră să se tergiverseze atâta o procedură de evaluare a mărcilor!

Oricum, finalmente, m-am prins de ce durează atât de mult: pentru că preţul ofertat de Primărie pentru evaluarea mărcii a fost mult sub preţul pieţii, în aşa fel încât să devină neinteresant pentru evaluator! Nu s-a vrut să se facă evaluarea la termen special pentru ca speţa să fie folosită precum un bumerang politic! Să spună că Botez a promis ceva şi nu s-a ţinut de cuvânt până la 15 februarie! În acea zi am discutat cu Cristi Vlad şi i-am transmis că proiectul este făcut şi redactat. Sunt convins că toţi consilierii PSD şi ALDE şi-l vor însuşi! Din păcate, evaluarea nu depinde de Consiliul Local, depinde strict de primar! Care a fost împuternicit în septembrie să facă evaluarea şi iată, în cinci luni de zile nu a făcut-o! Tot ce a promis domnul Dobre în campania electorală a uitat după ce a ajuns primar! Iar eu, Botez, nu fac asta pentru că sunt neapărat politician ci pentru că sunt petrolist de 45 de ani! Nu stelist! Ce trebuie să fac? Să mă duc în locul dânsului să mă ocup de acea evaluare? De aceea pun la dispoziţie şi contractul de asociere, să vadă suporterii cine şi ce a făcut pentru această echipă!” a
încheiat George Botez.

Mai multe puteţi citi pe RepublikaNews.ro