Haos la Petrolul! Veolia cere demiterea lui Marius Stan!

Veolia Romania arunca Petrolul in haos! Anuntul candidaturii lui Marius Stan la functia de primar al municipiului Galati a starnit o reactie dura din partea partenerului finantator. Veolia cere demiterea lui Marius Stan din functia de presedinte al Petrolului
 
Veolia România solicită demiterea domnului Marius Stan din funcţia de preşedinte al clubului FC Petrolul Ploieşti după aflarea din surse media a informaţiei că acesta şi-a lansat candidatura pentru obţinerea unui al doilea mandat de primar al oraşului Galaţi.
 
Această situaţie este în conflict direct cu valorile şi misiunea Veolia, care este apolitică, şi încalcă fragrant termenii parteneriatului încheiat în vara 2017.
 
Prin parteneriatul cu Veolia, FC Petrolul Ploieşti şi-a propus reclădirea unui club puternic, care să reprezinte cu cinste comunitatea locală şi să ajungă cât mai repede acolo unde îi este locul: în prim-planul fotbalului românesc, pe baza unei creşteri sănătoase şi a unui mod de lucru profesionist, fair-play şi apolitic.
 
Onestitatea, responsabilitatea, solidaritatea, respectul, formează baza performanţei pe care o aşteptăm şi o susţinem din partea unui Preşedinte şi a clubului pe care îl reprezintă.
 
De aceea, Partenerul finanţator a solicitat în regim de urgenţă întrunirea AGA a FC Petrolul Ploieşti pentru revocarea domnului Marius Stan din funcţia de preşedinte al clubului şi stabilirea măsurilor necesare pentru următoarea perioadă. În caz contrar, Veolia România se va retrage din parteneriat.