FC Petrolul şi-a completat lotul prin achiziţionarea mijlocaşului central Ioan Filip, fotbalistul în vârstă de 25 de ani semnând astăzi un angajament valabil pe un sezon, cu drept de prelungire pe încă două.

În ultimii 4 ani la Oţelul Galaţi, Filip a câştigat titlul în 2011 alături de formaţia de la Dunăre, pentru ca ulterior să bifeze 6 meciuri ca integralist în grupele Champions League.

Născut la 20 mai 1989 şi liber de contract, mijlocaşul central va purta numărul 4 pe tricou şi susţine că decizia de a semna cu Petrolul a avut la bază proiectul serios şi pe termen lung al clubului, dar şi atmosfera extraordinară creată de pasionalii suporteri ploieşteni.

”Am ales să vin la Petrolul pentru că este o echipă puternică şi de mare tradiţie în fotbalul nostru, care în ultimii ani a demonstrat că a redevenit o forţă. În plus, aici sunt nişte suporteri minunaţi, iar atmosfera de pe stadion este unică în România. Pentru mine, cel mai important este să joc meci de meci şi să-mi ajut echipa să-şi îndeplinească obiectivele. Am fost campion cu Oţelul, ştiu cum e, dar îmi doresc acelaşi lucru şi cu Petrolul”, a declarat Filip pentru site-ul oficial al clubului, acesta pozadu-se alături de managerul sportiv Marius Nicolae şi în tricoul Petrolului.

Sursa: fcpetrolul.ro