Începând de astăzi, Lucian Rădulescu va ocupa postul de coordonator al secţiei de fotbal din cadrul Clubului Sportiv Municipal Ploieşti. „Am acceptat ideea de a veni la acest club pentru că vreau să pun în aplicare un proiect pe care am vrut să-l iniţiez încă din vară, dar nu s-a putut din diferite motive. În primă fază, voi face o evaluare a Centrului de Copii şi Juniori pentru a şti unde ne aflăm şi vă spun că există posibilitatea de a apărea unele modificări prin cooptarea altor antrenori reprezentativi pentru fotbalul ploieştean. Totul, reţineţi, în funcţie de buget, pentru că vizăm diminuarea cheltuielilor şi realizarea performanţei - atât cât se poate vorbi despre performanţă la acest nivel - cu un buget minim. În plus, dacă va fi nevoie, voi încerca să-i ajut cum pot pe oamenii care conduc acest club în orice altă problemă ivită”, a spus Lucian Rădulescu, conform site-ului oficial al CSM Ploieşti.

Lucian Rădulescu a ocupat funcţii de conducere în fotbalul prahovean o lungă perioadă de timp, fiind director sportiv la Petrolul, director general şi executiv la Chimia Brazi şi finanţator la Conpet. A fost, de asemenea, preşedinte la FC Vaslui, în liga secundă.

“Nu am venit în locul nimănui, sunt coordonator şi voi face tot ce-mi stă în putinţă pentru îmbunătăţirea activităţii la Centrul de Copii şi Juniori, dar şi la echipa mare. Totul va fi făcut în transparenţă deplină”, a precizat Rădulescu, pentru Jurnalul Prahovean.