Final de infarct, la Sala Olimpia, în jocul felelor de la CSM cu HCM Roman. Echipa Ploieştiului a smuls un egal în ultima secundă, egalând la 31, după un 9 metri executat perfect de Dmitrovic. Lăsând la o parte faptul că un egal acasă nu poate fi un rezultat chiar bun, modul în care a fost obţinut (echipa oaspete conducea la pauză cu 18-12) a adus mare bucurie la Sala Olimpia.

CSM se menţine pe podium, însă Corona s-a apropiat acum la un puct.

Urmează, sâmbătă, meciul de la Craiova, cu SCM-ul Simonei Gogârlă, programat la ora 14.00, apoi o pauză de trei săptămâni, până pe 17 octombrie, când fetele vor juca tot în deplasare, la „U” Cluj.

CSM Ploieşti - HCM Roman 31-31 (12-18)

Sala: „Olimpia”, Ploieşti. Spectatori: 1.000.

CSM Ploieşti: Tatalovic (3 intervenţii) - C. Preda, Dmitrovic (11 goluri, 2 din „7 metri”), Tivadar (3), Burtea Shutska (3), N. Tudor (4), Farcău (8). Au mai jucat: Şerban (3 intervenţii) - Bozovic (1), I. Dinu (1), Gavrilă, Chiricuţă. Antrenor: Neven Hrupec.

HCM Roman: Tymoshenkova - Chitacu, Stoleru (3 goluri), Toskovic (8), Druţu (3), Agrigoroaie (4), Iuganu (8, 4 din „7 metri”). Au mai evoluat: Pâslaru, Polocoşer - Glybko (5, 3 din „7 metri”), Ana Gherman, Tomescu. Antrenor: Florentin Pera.

Arbitri: Diana Florescu (Argeş) şi Anamaria Stoia (Bucureşti).

Observator FRH: Doru Stamatoiu (Râmnicu Vâlcea).

Statisticile partidei

Lovituri „7 metri”: 2/0 ratate - 9/2 ratate (Glybko).

Eliminări „2 minute”: 3 (Dmitrovic, I. Dinu, N. Tudor) - 4 (Tomescu, Ana Gherman, Chitacu, Toskovic).

csmploiesti.ro