De 1 Iunie, Sala Mare a Teatrului „Toma Caragiu” a fost gazda festivităţii de premiere a câştigătorilor olimpiadelor şi concursurilor şcolare la nivel naţional şi internaţional organizate sub egida Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, demers al Primăriei Municipiului Ploieşti şi al Consiliul Local Ploieşti. La categoria „premii speciale”, au fost premiaţi şi atleţii juniori 2 de la CSM-CSŞ Ploieşti, care în această primă parte a anului 2016 au obţinut rezultate excelente în concursurile la care au participat.

Andrei Năstăsache, David Năstase, Radu Ciocănescu şi Mihai Pîslaru au obţinut 8 titluri de campioni ai României la categoriile juniori 2, juniori 1 şi tineret, au 8 recorduri naţionale la juniori 2 şi juniori 1. Mihai Pâslaru şi Andrei Năstăsache au realizat două bareme de calificare la Campionatul European de juniori 2 din Georgia. În plus, Pâslaru merge şi la Campionatul Mondial de juniori 1 din Polonia.

Sportivii antrenaţi de Florin şi Maria Andrei au primit diplome de excelenţă şi premii în bani.

Premierea a fost efectuată de către Inspectorul General al I.S.J. Prahova, prof. Nicolae Angelescu, în prezenţa Inspectorului de Educaţie Fizică prof. Florina Damian, şi a fost posibilă datorită viceprimarului cu atribuţii de primar al Ploieştiului, Cristian Ganea, care a fost impresionat de performanţele realizate de atleţii de la CSM-CSŞ Ploieşti în acest an, scrie csmploiesti.ro.