Petrolul a primit o sancţiune dură din partea Comisiei de Disciplină din cadrul LPF. Comisia a amedat FC Petrolul cu 25000 de lei şi a decis ca echipa să joace următoarea etapă de acasă, cu CFR Cluj, fără spectatori. Va fi, practic, al treilea meci în care Petrolul, pe teren propriu, nu va conta pe toţi fanii ei, după ce în primele două runde, cu Botoşani şi Rapid, cele două peluze ale arenei ploieştene au fost închise. Partida urmează să se desfăşoare, conform siteului LPF,  pe 31 august.

Decizia Comisiei de Disciplină se bazează pe faptul că fanii Petrolului au avut scandări rasiste la adresa adversarilor. Şi Rapid a fost amendată, dar cu o sumă mult mai mică, 10000 de lei, primind, totodată, şi ea, o etapă fără spectatori.

Aceste decizii care interzic accesul publicului strică tot farmecul meciurilor de fotbal, în esenţa lui, acest sport fiind practicat tocmai pentru cei care vin în tribune! Trebuie găsită altă modalitate la LPF, pentru că, altfel, fotbalul are de suferit, un stadion gol, pe care se dispută un meci de fotbal fiind, de fiecare dată, dezolant!