Am fost foarte curios să văd care este pulsul real al galeriei petroliste după mutările care au avut loc în această iarnă la Petrolul. Şi am stat de vorbă cu unul dintre suporterii adevăraţi ai echipei, unul dintre aceia care nu pot fi contestaţi. Robert Burlacu, Robi, aşa cum îl ştie toată lumea, este o voce autorizată şi recunoscută a galeriei prin tot ceea ce a făcut de-a lungul timpului pentru echipă şi pentru fani. Unii îl consideră un dur, alţii ştiu că este un tip jovial, dar important este faptul că toţi îl ştiu ca un petrolist adevărat! Preocupat, foarte interesat de tot ceea ce se întâmplă la echipă, Robi şi-a exprimat ferm opiniile legate de subiectele de actualitate de la Petrolul.

Despre Hamza

“Hamza şi-a făcut datoria pentru Petrolul, îi mulţumesc pentru asta, îi doresc baftă în continuare, dar asta nu înseamnă că Petrolul nu va mai avea forţă în atac. Au venit jucători buni şi eu, ca suporter, văd echipa în totalitate. Nu un jucător sau altul. Eu îi înţeleg pe jucători, sunt profesionişti şi vor ceea ce e mai bine pentru ei. Hamza nu a plecat la o echipă mai mare, ci la un club care îl poate plăti cu mai mulţi bani. E dreptul lui şi clubul l-a înţeles. Să nu uităm, totuşi, că el a semnat contractul cu bulgarii. Dacă nu vroia să plece, nu pleca! Şi mai e ceva! Hamza, dacă nu ar fi jucat la Petrolul, nu ajungea să câştige banii de acum. Dacă noi îi mulţumim pentru ceea ce a făcut la Petrolul şi el ar trebui să mulţumească Petrolului!”

Despre Contra

“Despre Cosmin? E simplu! Eu ţin foarte mult la Contra şi îl consider al doilea antrenor din istoria clubului nostru, după Ilie Oană! Ne-a adus cupa anul trecut şi conduce o echipă care este în cărţi pentru event în acest sezon! N-am cum să nu-l apreciez!”

Despre Mutu

“Eu cred că venirea lui Mutu este şi o lovitură de imagine, dar şi una eficientă, importantă pentru jocul echipei. Este ultima şansă pentru Adi să le arate celor care îl critică faptul că mai are multe de spus pe teren. Ce face el acasă la el, sau în timpul liber, e treaba lui!”

Despre Zicu

Poate unii vor fi miraţi, dar eu cred că Zicu va ajuta mai mult Petrolul decât o va face Mutu. Va avea un impact mai mare în joc. Asta e convingerea mea şi abia aştept să îl văd jucând!”

Mesaj pentru suporteri

“Adevăraţii suporteri ai Petrolului ştiau că trebuie să apară şi unele plecări în această iarnă. Eu înţeleg şi aceste plecări, important este şi să intre bani la club! Dacă vrem să jucăm la nivel mare, trebuie să avem şi bani! Mi se pare logic! Petrolul nu stă nici în Hamza, nici în Mutu, nici în Zicu! Petrolul stă în tradiţie, în performanţe şi în noi, suporterii! Astea sunt lucrurile care contează până la urmă: tradiţia, oraşul şi suporterii!”