Florin Bercea, fostul preşedinte al Consiliului de Administraţie al FC Petrolul SA, a discutat, în cadrul unei emisiuni televizate, despre datoria la ANAF pe care clubul ploieştean trebuie să o plătească.

Situaţia se prezintă în felul următor: În momentul în care echipa a ajuns, de la Primărie, la actualul patron, Dan Capră, acesta şi-a asumat sarcina de a plăti acea datorie. Tot atunci, a fost precizat faptul că datoria calculată de ANAF va fi contestată, urmând ca noii acţionari să-şi asume plata acesteia, după verdict. De altfel, Capră a prezentat şi o scrisoare de garanţie pentru suma de 600 de mii de euro în contul acestei datorii. Noutatea cu care a venit Bercea, conform gazetaph.ro, este aceea că respectivul contract între vechii şi noii acţionari nu a fost finalizat tocmai din cauza faptului că nu s-a ajuns la o sumă incontestabilă care să fie plătită de FC Petrolul.

Florin Bercea consideră că, odată cu stabilirea cuantumului datoriei şi achitarea acesteia,  Petrolul poate fi preluat de un alt investitor, în eventualitatea în care s-ar pune problema.

foto: max-media.ro