Petrolul s-a pregătit azi la stadionul Ilie Oană, soluţie aleasă de antrenorul Eusebiu Tudor în virtutea faptului că, înainte de antrenamentul propriu-zis, lupii au avut vizionare de meci, iar şedinţa tactică nu se putea desfăşura decât aici.

Veştile nu sunt însă tocmai bune. Pentru meciul cu CSU Craiova, Petrolul nu se va putea baza pe trei dintre titulari. Alexandru Tudose are ruptură musculară şi va lipsi aproximativ o lună. În timp ce Farina, care suferă de pubalgie, ar intra în program, cel mai devreme, spre sfârşitul săptămânii, astfel că prezenţa lui pe foaie la jocul de duminică este pusă serios sub semnul întrebării.

Lor li se adaugă, desigur, Ropotan, care a fost eliminat la Târgu Mureş pentru două galbene, ultimul fiind primit pentru simulare.

Au revenit, în schimb, Nepomuceno şi Milinceanu, de la naţionalele din care fac parte. De asemenea, Sebi Tudor a chemat şi câţiva juniori, intenţia staffului tehnic al ploieştenilor fiind aceea de a chema, la antrenamentele echipei mari, şi jucători proveniţi din cadrul Centrului de Copii şi Juniori al FC Petrolul Ploieşti, anunţă fcpetrolul.ro.