Jucătoarele de la CSM Bucureşti au ajuns la capătul răbdării. Abia astăzi, 19 noiembrie, au primit primul salariu din acest sezon, adică cel pe luna iulie.

 

Vestea a venit chiar înaintea meciului cu Rotov-Don, din Champions League, însă asta nu a rezolvat nimic. Să primeşti în noiembrie salariul pe iulie nu este un motiv de mândrie.

 

"Noi, sincer, nu scoatem în evidenţă lucrurile astea, niciodată nu vorbim în presă, însă sunt lucruri care se adună la un moment dat. Pe lângă asta, este şi această problemă a restanţelor salariale.

 

Abia astăzi am primit primul salariu în acest sezon, pe luna iulie. Nu spun că ăsta e un motiv pentru care am pierdut astăzi, departe de mine gândul ăsta, dar lucrurile se adună, s-au adunat şi lunile astea de restanţe şi cred eu că, per total, echipa a făcut o figură frumoasă în Liga Campionilor", a precizat Cristina Neagu după meci.

 

Cristina Neagu cere respect din partea autorităţlor care finanţează CSM Bucureşti

"Am pierdut azi, dar suntem pe locul 2 în grupă, ne batem în continuare pentru primele două locuri, cu şanse reale de a merge direct în sferturi, aşa că suntem în cărţi. Suntem trişti că nu am reuşit să ne facem jocul, dar mai sunt jocuri.

 

Din moment ce în a doua parte a lunii noiembrie primeşti abia primul salariu din sezon, nu te simţi bine. Am încercat de fiecare dată să venim la antrenament, să ne antrenăm cât putem de bine, să fim profesioniste.

 

Cred că s-au obţinut rezultate bune în Liga Campionilor. În ultimele 3 meciuri am scăzut puţin ritmul, dar au apărut şi probleme de sănătate, s-a acumulat şi oboseala, pentru că au jucat cam aceleaşi jucătoare, nu că am avut anumite lipsuri.

 

Sincer, cred că o echipă care are pretenţii să meargă în Final-Four-ul Ligii Campionilor şi care vrea să se bată pentru trofeu trebuie să-şi respecte jucătoarele şi mai ales să le plătească la timp, pentru că asta e o problemă pe care nu putem să o ascundem. Însă am încercat în fiecare zi dăm ce avem mai bun", a explicat Cristina Neagu.

 

CSM Bucureşti - Rostov Don 22-27, în grupa A din Champions League

În ziua în care au primit salariul pe iulie, handbalistele de la CSM Bucureşti au jucat cu Rostov Don, în grupa A din Champions League.

 

Problemele din ultima vreme s-au văzut şi pe teren, iar jucătoarele antrenate de Adi Vasile au pierdut cu 22-27. A fost a doua înfrângere pentru "tigroaice" în grupă.

 

CSM Bucureşti a pierdut şefia grupei A, în favoarea rusoaicelor. Rostov are 13 puncte, iar CSM are 11.

 

Meciul CSM Bucureşti - Rostov Don a fost o restanţă din etapa a 3-a, când rusoaicele au avut un caz de COVID-19 în lot, pivotul Ksenia Makeeva.

 

 

 

 

Sursa: www.digisport.ro