Boca Juniors a fost eliminată de Atletico Mineiro în optimile Copei Libertadores, la loviturile de departajare, însă apoi au urmat scene reprobabile.

 

Atletico Mineiro s-a calificat în sferturi după ce s-a impus cu 3-1 la loviturile de departajare. În timpul regulamentar, jocul s-a terminat cu scorul de 0-0. După finalul meciului, jucătorii de la Boca Juniors au făcut prăpăd la vestiare.

 

Fost jucător la Manchester United, Marcos Rojo a fost filmat în timp ce lovea cu pumnul un membru din stafful lui Atletico Mineiro, în zona vestiarelor.

 

Clubul Atletico Mineiro a explicat pe Twitter ce s-a întâmplat după finalul partidei. Se pare că jucătorii de la Boca Juniors au mers în primă fază la vestiarul arbitrilor, pentru a cere socoteală după un gol anulat de sistemul VAR, în minutul 63, pentru ofsaid.

 

Stewarzii din zonă au fost luaţi prin surprindere de furia fotbaliştilor din Argentina, astfel că nu i-au putut opri. De la vestiarul arbitrilor, jucătorii lui Boca Juniors s-au îndreptat spre vestiarul adversarilor. Fotbaliştii au spart tot ce au prins în cale şi i-au lovit cu pumnii pe rivalii găsiţi pe drum.

 

Întregul scandal a fost potolit după ce forţele de ordine au intervenit cu gaze lacrimogene şi i-au pus pe fugă pe argentinieni. Cel mai şifonat a ieşit directorul de la Atletico Mineiro, Rodrigo Caetano, care a fost atacat cu o bară de fier.

 

În final, după intervenţia poliţiei, brazilienii au spus că nu vor depune plângere şi nimeni nu va fi sancţionat.

 

 

 

Sursa: www.digisport.ro