Skoda Xanthi, echipa antrenată de către Răzvan Lucescu, a câştigat meciul din deplasare cu Iraklis, scor 1-0, într-o restanţă din campionatul Greciei, şi se menţine pe locul doi în clasament. Tehnicianul român a ajuns la a 5-a victorie la rând în campionat, scrie DigiSport.ro

Hamza Younes, fostul jucător al Petrolului, a înscris singurul gol în minutul 58. Atacantul tunisian ratase un penalty în minutul 21. Younes este golgheterul lui Xanthi, cu 9 reuşite, şi cel mai bun marcator din Grecia, la egalitate cu nigerianul Brown Ideye (Olympiakos).

Xanthi are o serie de cinci victorii consecutive şi unsprezece meciuri fără înfrângere în campionat. Formaţia antrenată de către Răzvan Lucescu se află pe locul 2 în clasament, cu 25 de puncte, cu trei mai multe decât Panathinaikos şi la şase lungimi de liderul Olympiakos, ambele urmând să joace în această etapă.

În 2015, Răzvan Lucescu (47 de ani) şi Skoda Xanthi au pierdut finala Cupei Greciei, după 1-3 cu Olympiakos. Xanthi a disputat ultimul act al acestei competiţii pentru prima dată în istoria clubului.

Alături de Hamza Younes şi Răzvan Lucescu, la Xanthi mai activează şi un alt petrolist iubit pe Ilie Oană- Pablo de Lucas