Mădălin Mihailovici, omul datorită căruia Petrolul Ploieşti a renăscut, cere să fie lăsat să lucreze în linişte, pentru a putea construi o echipă cu adevărat profesionistă.

Mihailovici a răspuns, într-o declaraţie în exclusivitate pentru Jurnalul Prahovean, unui grup de suporteri care îl acuză de lipsă de transparenţă.

"Eu nu sunt Gigi Becali ca să fac performanţă cu sacoşa. La noi, totul este în acte, cu o contabilitate ca la carte. Vă spun doar că jucătorii au deja în conturi prima de victorie, pentru meciul de joi. Totul este în acte, totul se cheltuie cu cap. Am angajat deja psiholog pentru echipă, voi aduce un nutriţionist şi nu trebuie să uităm că Petrolul este singura echipă din Liga a treia cu meciuri televizate. Ce ne-am putea dori în plus?", ne-a declarat Mădălin Mihailovici.

"Am construit o echipă puternică din nimic. Când am venit alături de gloriile Petrolului nu era nimic. Era doar un contabil la club şi atât. Acum suntem cel mai bine organizat club din Liga a 3 a. Voi investi în modernizarea bazei de la Crângul lui Bot, pentru a avea propriul loc pentru antrenamente, deja am comandat echipamente noi pentru grupele de copii şi juniori ale clubului. Cer doar să fiu lăsat să lucrez, profesionist şi serios, aşa cum sunt eu obişnuit. Nu se poate face performanţă peste noapte şi nici nu avem nevoie de stres şi de certuri", ne-a mai spus Mihailovici.

El ne-a mai spus că niciodată nu va suna la antrenorul Tavi Grigore sau la altcineva din stafful tehnic al echipei pentru a cere să fie folosit un anumit jucător. Se implică în schimb în problemele de sănătate ale jucătorilor. "Claudiu Tudor a fost accidentat. Am vorbit cu un prieten medic din Elveţia, care era în România. A fost o intervenţie non invazivă, iar Claudiu este recuperat. În mod normal,medicii de aici vorbeau de operaţie de hernie de disc, ceea ce însemna că nu s-ar mai fi apropiat prea curând de terenul de fotbal", ne-a spus Mihailovici.

"Respect suporterii. Locul lor este în tribună, iar echipa are nevoie de ei. Suporterii sunt o parte importantă din povestea Lupilor Galbeni", a mai declarat Mădălin Mihailovici.

Şi pentru a nu mai fi acuzat de lipsă de transparenţă, Mihailovici ne-a informat că "în proporţie de 95%", vineri va organiza o conferinţă de presă, la care îi aşteaptă şi pe suporterii contestatari care pot afla direct de la sursă ce se întâmplă la Petrolul Ploieşti.