Cum Petrolul a reuşit contraperformanţa de a „scăpa” de toţi jucătorii săi de valoare, (Hamza, Bokila, Grozav şi alţii) vânduţi pentru sume contestabile, foştii săi jucători sunt „vânaţi” de Steaua care are nevoie de întăriri urgente.

După ce Bokila a fost vizat de stelişti, a venit rândul  tunisianului Younnes Hamza să fie contactat de aceştia. Deşi se părea că va bate palma cu Bokila, presa din Bulgaria anunţă că Gigi Becali a luat legătura cu Younes Hamza pentru realizarea unui transfer în vară.

Potrivit prosport.ro, vârful a fost prezent pe Arena Naţională la meciul de săptămâna trecută dintre Steaua şi Petrolul, scor 0-1, când se pare că a discutat cu patronul Gigi Becali despre posibila trecere a acestuia la Steaua. Atacantul tunisian a fost cumpărat în vară de Ludogoreţ Razgrad chiar înainte de dubla cu Steaua din preliminariile Ligii Campionilor. Şi atunci oficialii din Ghencea au purtat negocieri intense cu Hamza, însă în cele din urmă acesta a ales să semneze cu campioana Bulgariei.

 Însă, randamentul său nu a fost pe placul conducerii, Hamza reuşind doar cinci goluri în toate competiţiile pentru Ludogoreţ, iar de la începutul anului atacantul a mai prins echipa doar în două rânduri şi se pare că acesta nu mai intră în planurile antrenorului George Dermendjiev.

 Steaua poate profita de acest lucru şi-l poate transfera în vară pe o sumă destul de mică sau chiar liber de contract dacă jucătorul se va înţelege cu echipa din Bulgaria.

 Hamza a jucat două sezoane în Liga 1, în perioada 2012-2014, bifând 52 de meciuri pentru Petrolul şi reuşind să marcheze 34 de goluri.