Echipa de juniori „B” a FC Petrolul Ploieşti a încheiat la egalitate, scor 1-1, partida cu Steaua Bucureşti, contând pentru ultima etapă a Seriei „B” din cadrul fazei zonale a Campionatului Naţional. Acesta a fost, de altfel, şi singurul punct obţinut de către elevii lui Claudiu Toader în turneul organizat la Târlungeni, după ce, în primele două confruntări, petroliştii pierduseră cu acelaşi scor, 1-4, confruntările cu Viitorul Constanţa şi FC Braşov.

Neînvinsă în cele trei partide disputate, Viitorul Constanţa a ocupat prima poziţie, calificându-se în turul următor al competiţiei.

*Echipa de Juniori „A” va debuta, mâine, în „Cupa Federaţiei”, competiţie rezervată formaţiilor ce au terminat pe locurile 3-6 în seriile din prima fază a Campionatului Naţional. Formaţia pregătită de către Bogdan Zahiu va merge la Piteşti, acolo unde, mâine, de la ora 18.00, va întâlni echipa CS Atletic Bradu. În cazul unei victorii, petroliştii vor juca, duminică, contra învingătoarei dintre CS Baloteşti şi CN Dinicu Golescu, pentru un loc în turul următor al competiţiei.

Articol preluat de pe fcpetrolul.ro