Suporterii Petrolului au avut o şedinţă la pub pentru a stabili datele mitingului de susţinere “Salvaţi Petrolul”. În principiu, mitingul va avea loc în ziua meciului Petrolul – FC Braşov, de la ora 17.00. Partida este programată pe stadionul Ilie Oană, vineri, 20 februarie, de la ora 20.30.

La întâlnirea suporterilor au participat şi foşti jucători cu greutate ai Petrolului, Mircea Dridea, Octavin Grigore, Cristi Vlad, Daniel Chiriţă şi Adrian Toader.

Contactat telefonic,  “Chiru” a declarat că mobilizarea  întregii suflări petroliste este necesară. “Mi se pare o idée foarte bună. Aceasta a mitingului de susţinere. Trebuie făcut ceva. Situaţia nu este bună deloc şi Petrolul are nevoie de sprijin. Sper ca, prin această mişcare, fanii Petrolului să sensibilizeze oamenii din Ploieşti şi din Prahova, oameni cu bani care se pot implica. De asemenea, n-ar fi rău să se organizeze şi o strângere de fonduri de la cei care doresc să participe la o astfel de campanie”, ne-a declarat Daniel Chiriţă.