Liverpool a învins-o pe Tottenham, scor 2-0, în ultimul act din Liga Campionilor. În prima repriză, finala de pe Wanda Metropolitano a fost întreruptă câteva secunde de o fană care a pătruns pe suprafaţa de joc.
 

Liverpool a deschis scorul în minutul doi, după cel mai rapid penalty din istoria Ligii Campionilor. Atenţia a fost însă furată de o fană într-un costum de baie dintr-o bucată, care a pătruns pe gazon în minutul 24.

Purtând un tricou pe care era inscripţionată numele unei campanii pentru adulţi, voluptoasa blondă a alergat nestingherită până la centrul terenului, înainte ca forţele de ordine să o prindă.

Operatorii televiziunilor care transmis finala nu au putut arăta imagini, din cauza regulamentului strict al UEFA faţă de astfel de manifestări. Fotografii prezenţi însă pe margine nu s-au abţinut.

Cine e fana?

Blonda care a pătruns pe teren este Kinsey Wolansky, iubita youtuberului Vitaly Zdorovetskiy, om interzis pe stadioanele din Europa după ce a pătruns pe teren la finala Campionatului Mondial din 2014.