Instanţa a amânat pronunţarea în cazul privitor la cererea Asociaţiei Comunitare Lupii Galbeni 2012 de a obliga Primăria Ploieşti să-i vireze sumele reprezentând diferenţele de bani ce s-ar cuveni a fi alocate pentru anul 2013, aproximativ 1,3 milioane euro. 

 După cum se cunoaşte, municipalitatea ploieşteană  urma să achite Asociaţiei Comunitare Lupii Galbeni 2012 suma de 3 milioane de euro, reprezentând premierea fotbaliştilor echipei cât şi a staffului, pentru performanţele obţinute în sezonul 2012-2013 respectiv câştigarea Cupei României şi ocuparea locului 3 în campionat. 

 După ce s-au virat 1,7 miliaone de euro, urmare a inceperiii unei anchete DNA privind această premiere, s-a decis de către Consiliul Local Ploieşti ca orice viramente să fie suspendate până la finalizarea anchetei.  Reamintim că toţi consilierii locali au fost audiaţi la DNA pentru a se stabili modul în care a fost decisă această premiere. Totodată, ancheta vizează şi modul în care conducerea FC Petrolul a distribuit sumele la jucători şi staff.

  Nemulţumiţi de această decizie de suspendare a plăţilor, conducătorii Asociaţiei Comunitare Lupii Galbeni 2012 au acţionat municipalitatea ploieşteană în instanţă pentru a fi obligată să achite diferenţele, acţiunea fiind formulată în luna martie 2014. 

 Primul termen de judecată a avut loc la 18 septembrie când instanţa a şi rămas în pronunţare şi a amânat decizia finală pentru data de 2 octombrie 2014.