Petrolul intenţionează să-l legitimeze pe Nelson Bonilla, fostul jucător al Viitorului. Cele două părţi s-au înţeles în principiu, iar atacantul este aşteptat să sosească la Ploieşti săptămâna aceasta, susţin surse apropiate clubului.

Bonilla şi-a reziliat contractul cu echipa antrenată de Gheorghe Hagi. "N-are legătură cu randamentul lui la club. Gruparea a fost mulţumită de munca lui pe teren. El a fost o piesă importantă în salavarea echipei de la retrogradare. În niciun moment nu s-a pus în discuţie munca şi profesionalismul lui Nelson pe teren. Sunt aspecte în afara celor sportive, este o decizie a lui Nelson, pe care trebuie să o respectăm", declarat Julian Cano, impresarul jucătorului, informează publicaţia elgrafico.com..

Impresarul a precizat că până sâmbătă va fi cunoscută viitoarea echipă a lui Bonilla, tot una europeană, fără să precizeze numele acesteia.

Bonilla a disputat 25 de meciuri în Liga I, marcând şapte goluri. Fotbalistul a participat, recent, la Gold Cup cu reprezentativa statului El Salvador, echipă care nu a trecut de faza grupelor.