După înfrângerea din faţa Botoşaniului care pune capac luptei pentru evitarea retrogradării, antrenorul Ionel Gane a schimbat registrul declaraţiilor.  

Reacţii după petrolul – Botoşani 0-4:

Ionel Gane, antrenor Petrolul:

"Am fost relaxati, veneam dupa rezultate bune si nu am intrat bine in joc. Golul 2, dar si 3 au fost decisive, n-am mai putut reveni. Am avut probleme si la fundasii laterali. E foarte greu, dar mergem mai departe. Mi-as fi dorit sa marcam un gol pentru public, care ne-a sustinut. Sansele de salvare sunt foarte mici, dar vom incheia campionatul cu capul sus. Nu am discutat daca voi continua si din vara, probabil in liga a doua. Sa vedem ce se doreste".

Leo Grozavu, antrenor Botoşani:
"Baietii s-au mobilizat foarte bine, am apelat la orgoliul lor. Ei sunt artizanii victoriei. Le-am spus ca eu cred ca ei pot mult mai mult, nimeni nu i-a certat dupa infrangeri si eram convins ca nu se va intampla ca la meciul cu CFR. Am reusit o prima repriza fantastica, ne-am facut ocazii si in repriza a doua. Vreau sa remarc publicul ploiestean, pentru ca putine echipe din Romania au un public care sa-i aplaude si la infrangere pe favoriti. Lui Cabrera i-am dat multa incredere, eu sunt convins ca e cel mai bun decar din Romania".

Istvan Fulop, FC Botoşani:
"Am venit aici sa castigam, era foarte important. Intr-o saptamana am reusit sa trecem peste acea infrangere, 0-6. Lupta e foarte stransa, e important acum sa invingem si pe Voluntari. Am jucat perfect in prima repriza, puteam sa inscriem si mai multe goluri".

Alberto Cobrea, Petrolul:
"Veneam dupa o perioada buna, dar meciul de azi ne-a cam trezit la realitate. Probabil ca am intrat prea relaxati. Am luat 3 goluri in vreo 10 minute, nu suntem o echipa mare ca sa gestionam bine situatia, sa putem intoarce rezultatul. Acum trebuie sa uitam si sa incercam sa castigam celelalte meciuri. Avem sperante pana la final. La club sunt probleme foarte mari. N-are rost sa spun eu, probabil la un moment dat se va afla ce s-a intamplat aici".

Alexandru Benga, Petrolul:
"E greu sa pierzi cu 4-0 pe teren propriu. Am facut un meci prost, am facut greseli in aparare si am fost taxati la fiecare greseala. Mergem mai departe si jucam pana la final cu capul sus. Noi am demonstrat ca dam totul la meciuri, indiferent de situatia de la club. E prematur sa vorbim despre ce se va intampla in liga a doua. Poate eu sunt nebun, dar inca mai sper la salvare".

Sursa declaraţii: Dolcesport