Petrolul trebuie să facă primul pas în Cupa României la finalul meciului care va avea loc în această seară, pe Cluj Arena, de la ora 18.30, împotriva echipei de Liga a III-a Unirea Jucu. Indiferent de faptul că ardelenii privesc această partidă ca fiind cea mai importantă din istoria clubului, Petrolul nu ar trebui să aibă emoţii. În mod normal, şi dacă s-ar juca pe întuneric, Petrolul trebuie să câştige şi nu oricum, ci la un scor convingător. Nu vor juca toţi titularii, dar nici nu contează, diferenţa de valoare dintre formaţii fiind una abisală.

Ambiţia gazdelor faţă în faţă cu experienţa petroliştilor nu poate fi decât o ecuaţie cu o singură necunoscută: diferenţa de scor în favoarea lupilor.

Va fi interesant de urmărit ce echipă va folosi Mulţescu în acest joc, mai ales că şi croatul Kristian Ipsa a primit cartea verde şi va putea fi trimis pe teren.

De asemenea, Filip ar putea să îşi facă debutul în tricoul Petrolului, iar Pastorini şi Gallegos este de presupus că vor primi mai multe minute.

Acum două sezoane, Petrolul a câştigat trofeul, iar în sezonul trecut a fost eliminată, dramatic, în semifinale, astfel încât o surpriză în acest meci este o variantă SF.

Cum Mulţescu a anunţat că va juca ofensiv, este de presupus că Petrolul va marca cel puţin 3 goluri, aceasta fiind limita inferioară, însă, a variantei golurilor marcate de petrolişti.