Constantin Ştefan, unul dintre fondatorii noului club Petrolul, a postat pe o reţea de socializare mesajul membrilor fondatori ai AS PETROLUL 52 în legătură cu incidentul apărut prin întreruperea finanţării din partea Veolia. Cum era de aşteptat, comentariile au fost extrem de numeroase, atât pro cât şi contra. Prezentăm poziţiile celor două “tabere” care, în final, ar trebui să fie unite pentru viitorul clubului.

 

Constantin Ştefan : “ Dragi Petrolişti, noi, cei 10membri fondatori ai acestei echipe, suntem nemulţumiţi de colaborarea cu MĂDĂLIN Mihailovici (inexistentă), dar nu putem să fim de acord cu poziţia celor 15-20 de persoane prezente la conferinţa de presă recentă! Ei nu ne reprezintă pe noi, cei 10membri fondatori ai acestei echipe!

 

Noi vrem să reluăm discuţiile cu VEOLIA, ptr continuarea activităţii AŞ PETROLUL 52, fără implicarea suporterilor!

 

Noi, membrii fondatori, punem echipa la dispoziţie, VEOLIA-finanţarea, iar suporterii aplauze, aşa se desfăşoară activitatea fotbalistică în orice stat civilizat!

 

Noi, cei 10 membri fondatori ai acestei echipe, ne întâlnim luni ptr a decide ce avem de făcut!

 

 

Am trimis către VEOLIA un punct de vedere faţă de ultimile evenimente, cu menţiunea că ne dezicem total de cele întâmplate, şi cu speranţa că vor reveni asupra deciziei!Aşteptăm răspuns!”

 

În replică, un suporter a comentat :

 

“ Să ne imaginăm că acelaşi cadru şi interval de timp al conferinţei se desfăşura la Lyon, pentru "sora" Olympique, cu reprezentanţi ai televiunilor franceze, ziarişti de la France Football, Le Parisien, etc.

 

Credeţi că îşi mai permitea MJM această impulsivitate şi aroganţă să se ridice şi să îi lase pe toţi că pe nişte proşti în sala şi pe un propus preşedinte să se descurce aşa cum poate cu ziariştii şi câţiva suporteri? Nu, cu siguranţă nu ar fi făcut la fel! Indiferent cine era în sala, dl. MJM ar fi înţepenit în scaun până la sfârşitul conferinţei de presă şi ar fi respectat toate normele de protocol, dialog, bun simt şi profesionalism!”

 

Credeţi că şefii Veolia Europa au fost încântaţi de această prestaţie impulsivă? Eu nu cred! Iar declaraţia de la Digi este foarte posibil să fi venit după vreo "urecheală" din partea lor, dar MJM tot are orgoliul să nu se observe asta.