CSM Ploieşti merge din trei în trei puncte în liga secundă de handbal masculin. Este drept că nivelul competiţiei nu este unul ridicat, dar asta nu ştirbeşte meritul elevilor lui Dragoş Dobrescu. Handbaliştii ploieşteni şi-au făcut planul şi în deplsarea de la CSU Târgiovişte, învingând la diferenţă mare, 45-21 (22-8). Asta deşi cei doi oameni care se ocupă de partea tehnică, Ion Nicolae şi Dobrescu, au decis să le de-a mai mult timp de joc celor care au evoluat mai puţin pe parcursul acestui campionat.

Botezatu (10 goluri), D. Sava (10 - foto) şi Năstase (7) au profitat de şansă şi au înscris împreună mai mult decât toţi adversarii. „A fost un joc fără emoţii, aşa cum ne aşteptam, şi suntem mulţumiţi că le-am putut da credit şi celor care nu au jucat aşa mult în etapele anterioare. Chiar dacă n-am forţat, pentru că puteam marca 50-60 de goluri fără probleme, diferenţa a fost clară, iar băieţii au făcut un bun antrenament cu acest prilej”, a declarat directorul tehnic Ion Nicolae, pentru csmploiesti.ro. CSM a început meciul în formula M. Dumitru - Botezatu (10), Turcu (2), Cârstea (3), D. Sava (10), Hoinaru (2), Năstase (7). Au mai jucat Rotaru - Pâslaru (3), Hodorogea (4), Zamfir (1), Roman (1), Mihoci (1) şi Stăncioiu (1).

CSM Ploieşti conduce clasamentul Seriei A a Diviziei A, urmată de CSU Galaţi, Politehnica Iaşi şi HC Argeş Piteşti, la trei puncte în spate, dar cu un meci în plus disputat. Sâmbătă, de la ora 11.00, CSM va juca acasă împotrriva ultimei clasate Vicov Bucovina, apoi, miercuri, 17 decembrie, de la ora 16.30, în devans, partida din deplasare cu LPS Piatra Neamţ, din ultima etapă a turului.