Jucătorii Petrolului Ploieşti vor beneficia de susţinerea fanilor şi în orăşelul albanez Vlore. Înarmaţi cu steaguri şi bannere, o sută de suporteri ai lupilor galbeni se vor îmbarca în această după amiază în maşinile personale şi vor pleca să urmărească live partida dintre Petrolul şi Flamurtari.

„Mâine dimineaţă vom fi în Albania şi vom demonstra, încă o dată, de ce este unică galeria Petrolului. Suntem convinşi că Petrolul va învinge şi suntem siguri că în această partidă inexactităţile din meciurile trecute nu vor mai exista”, ne-a declarat Bogdan Dinu, mult mai cunoscut drept Sponsoru’ de către fanii lupilor galbeni.

Nu este pentru prima oară când suporterii petrolişti însoţesc echipa în deplasările externe. Anul trecut fanii Petrolului au mers la toate meciurile susţinute de Petrolul în Europa League şi au demonstrat că atunci când iubeşti o echipă o susţii şi când învinge, dar şi când este învinsă.

Jurnalul Prahovean vă va oferi în aceste zile mai multe materiale intersante atât despre starea de spirit din lotul Petrolului, dar şi despre suporterii Lupilor Galbeni ajunşi la Vlore. Colegul nostru, Edi Moldovan, însoţeşte echipa în deplasarea din Albania şi vă va oferi informaţii în exclusivitate despre tot ceea ce se va întâmpla în orăşelul albanez.