Simpatia unora dintre suporterii Petrolului pentru ASA Târgu Mureş este una pur conjuncturală şi vizează strict opţiunea pentru o echipă oarecare în lupta pentru titlu, în detrimentul Fecesebe.

Cei de la Târgu Mureş însă agită şi mai mult apele înaintea meciului cu Petrolul, ceea ce poate fi o greşeală. Stanciu, revenit la club ca şi consilier, a anunţat că a depus memoriu împotriva antrenorului Petrolului. Valentin Sinescu declarase că la Târgu Mureş evoluează un atacant foarte bun, Vassaras, făcând aluzie la unele greşeli comise de arbitri în favoarea echipei aflate pe primul loc în Liga I.

”Am înaintat memoriu la Ligă împotriva lui Sinescu. Să fie suspendat, să nu mai vorbească ce visează noaptea”, a zis, sigură pe ea, această persoană.

Întrebarea e: chiar a visat Sinescu? Dacă e aşa, înseamnă că tot fotbalul românesc şi suporterii dorm duşi şi, culmea, visează acelaşi lucru!

Dar, băi Stanciule, aia cu mita primită de Avram la un meci al echipei din Târgu Mureş denumită atunci FCM, tot vis a fost? E drept că puşcăria e un coşmar pentru fostul şef al CCA, dar faptele şi condamnarea sunt reale!