Valentin Sinescu, 51 ani, este noul antrenor secund al Oţelului Galaţi şi a venit la echipă la cererea expresă a tehnicianului Tibor Selymes, alături de care mai lucrat la Astra Ploieşti, a anunţat purtătorul de cuvânt al clubului de fotbal, Rodica Mişcalenco.

Sinescu completează staff-ul tehnic al Oţelului, alături de celălalt secund, Daniel Florea, preparatorul fizic Ionel Tămăşanu şi antrenorul portarilor, Cristian Brăneţ.

Valentin Sinescu a jucat pentru Astra la începutul anilor '90 şi a debutat ca antrenor secund al acestei formaţii în 1993. Supranumit ''Profesorul'', Sinescu a mai activat la CSM Reşiţa, Al Shollah din Arabia Saudită, revenind apoi în fotbalul prahovean, unde a trecut inclusiv pe la Petrolul Ploieşti.

De-a lungul carierei, le-a fost secund antrenorilor Gabriel Stan, Vasile Simionaş, Marian Bondrea, Gheorghe Mulţescu, Florin Marin, Costică Ştefănescu, Tibor Selymeş, Marius Şumudică, Mircea Rednic şi Bogdan Stelea. Sinescu a fost şi antrenor principal la Astra Ploieşti, în Liga I.

Sursa: digisport