După încercarea nereuşită de transfer la formaţia israeliană Hapoel Be’er Sheva, Romario Pires, fostul echipier al Petrolului a reuşit să se transfere la echipa ucraineana Karpaty  Lvov.

Plecat de la Petrolul din postura de jucător liber de contract, brazilianul părea că şi-a văzut visul cu ochii. Aşteptat cu mare interes de ucraineni,  a fost prezentat de către oficialii clubului pe site-ul oficial al echipei din Lvov.

Însă, parcă urmărit de ghinion, la câteva zile după ce a sosit în Ucraina, Romario Pires a luat înapoi drumul României, deoarece preşedintele clubului ucrainean s-a prezentat la echipa şi a declarat că nu mai sunt bani din cauza războiului !

Miercuri mijlocaşul sud-american a revenit în România, el fiind prezent ieri dimineaţă la primul antrenament al ”lupilor”, sub bagheta noului antrenor Gheorghe Mulţescu.

"Am semnat cu Lvov, am pozat cu directorul lor şi după patru zile a venit preşedintele în ţară şi a zis că nu mai are bani şi nu mai poate aduce pe nimeni din cauza războiului. E o plăcere să mă întorc să mă întorc în România.  Mulţescu ştiu că e un bun antrenor, a trecut pe la Dinamo, Gaz Metan şi a făcut treabă bună. Am fost la antrenament, i-am văzut pe toţi şi s-au bucurat. Le-am zis că m-am întors în România, dar nu ştiu unde", a spus Romario Pires pentru Dolce Sport.