Mihai Stoichiţă şi-a criticat jucătorii pentru primele două goluri încasate de la Pandurii. Şi pe bună dreptate! La primul, Ciucur nu a fost marcat cum trebuie, a fost lăsat să primească în careu, iar Tudose a intervenit imprudent, dându-i ocazia arbitrului Chivulete să dea penalty.

La cel de-al doilea, Moussa a respins prost mingea venită din corner, Peteleu l-a scăpat uşor pe Hora, acesta a centrat de pe linia de fund. Deşi mingea a trecut la un ,etru de linia porţii, niciun jucător al Petrolului nu a reuşit să intervină. A făcut-o Filipetto, pentru 2-0.

"Târgu Jiu este o echipa care stie sa joace, stie sa isi faca ocazii de gol, desi nu mi s-a parut ca au avut foarte multe Mi s-a parut ca aceste goluri primite au fost absolut ridicole. În afară de golul lui Hora, primele două au fost.

Greşelile individuale duc la dezechilibru. Petrolul a jucat de la egal la egal cu Târgu Jiu, cu sincopele de rigoare, cu acele greşeli individuale, dar ocazii de gol am avut şi noi", a antrenorul Petrolului la Dolce Sport.