Mihaela Buzărnescu a făcut un gest superb după ce a pierdut la Wimbledon meciul împotriva Simonei Halep. Prin ce a atras atenţia jucătoarea de tenis?

 

Mihaela Buzărnescu, gest impresionant după ce a pierdut meciul

Meciul de la Wimbledon 2019 a fost însăşi o surpriză care s-a finalizat cu o victorie a Simonei Halep şi cu un gest superb făcut de Mihaela Buzărnescu. Cea din urmă a sărit în ajutorul unui fan căruia i s-a făcut rău în tribune. Sportiva a observat imediat că ceva nu este în regulă, astfel că s-a repezit să-i ofere fanului o sticlă de apă. Totul s-a petrecut în al doilea set, la 4-2. Mihaela Buzărnescu a făcut un meci extraordinat în faţa Simonei. Cu toate astea, Halep a câştigat primul set cu 6-3, dar Buzărnescu a împins meciul în decisiv cu un 6-4 în al doilea set. La final, fanii Simonei Halep s-au bucurat, după ce aceasta s-a impus în decisiv cu 6-2 şi s-a calificat în turul al treilea de la Wimbledon, unde va urma să se dueleze cu Victoria Azarenka.

 

Unii fani consideră că meciul ar trebui rejucat de la scorul de 2-5, în setul decisiv şi 0-15. „Acest arbitru ar trebui concediat imediat!”, „E o ruşine absolută din partea arbitrului de scaun. Ar trebui ca meciul să fie rejucat din acel moment. A costat-o pe Buzărnescu o posibilă victorie”, au fost două dintre comentariile fanilor. „M-aş fi aşteptat ca Halep să admită că mingea lui Buzărnescu a fost bună. Păcat…”, „Halep s-a întors cu spatele în timpul dialogului. Ar fi trebui să intervină”, s-a scris pe reţelele de socializare.

 

 

Sursa:www.playtech.ro