Asociaţia Diaspora Galben-Albastră a oferit un moment de mare bucurie copiilor de la Centrul de plasament din Filipeştii de Târg. Aceştia au fost invitaţi la întâlnirea cu Moş Crăciun. Copiii au susţinut un spectacol în onoarea celor prezenţi, printre care şi Mircea Dridea. Ia,r la sfârşit, şi-au primit cadourile binemeritate.

Cei de la ADGA, suporteri de peste mări şi ţări ai Petrolului, au fost impresionaţi de bucuria copiilor.  „Numai când i-am văzut, m-am emoţionat. Încet-încet, vom fi tot mai prezenţi prin acţiunile noastre. Am început anul trecut, când am o oferit un prilej de bucurie copiilor de la Rază de Soare”, spune Sorin Duţă.

Un cadou pentru Petrolul

Domnul Duţă ştie şi ce cadou să-i aducă Moşul Petrolului: Speram ca Petrolul să fie cât mai sus, dar, din păcate, sunt multe lipsuri. Sper să-i aducă Petrolului un investitor serios”, a adăugat acesta.

“Moş Crăciun să aducă linişte la echipă şi Petrolul să-şi continue tradiţia de 90 de ani. Să nu se facă o clonă, ca la Craiova. Cerem suporterilor Petrolului să fie alături de noi, să fim uniţi şi să apărăm interesele clubului”, a declarat şi Mihai Stroe.