Probabil că nu va exista niciodată echitate în sport, aşa cum nu va exista nici în viaţă. Şi, la fel de probabil, de acest lucru se va convinge şi Denisa Stoian, o mână de om, care a făcut în aşa fel încât să afle ţara că Ploieştiul poate fi fruntea, chiar dacă nu e în Banat.

Copila asta, care a reprezentat CSM Ploieşti la Campionatul Naţional de gimnastică ritmică, a câştigat medalia de aur, la coardă şi, ca bonus, a luat şi bronzul, la panglică.

Sigur, Ploieştiul este de multă vreme un reper important pe harta gimnasticii ritmice, dar insaţiabilitatea, atunci când simţi gustul performanţei, este absolut necesară şi este o condiţie a menţinerii în top.

Denisa Stoian este o gâză de aur a Ploieştiului, dar prea puţini dintre noi ştiu asta, doar din cauza faptului că sportul pe care-l practică nu aduce rating şi nu face trafic.

Despre Denisa vom mai auzi lucruri frumoase, ea s-a înscris pe un făgaş care o va duce către un statut impozant, într-un viitor deloc îndepărtat.

Asemenea ei mai sunt şi alte gâze (mi se pare termenul cel mai potrivit pentru a le descrie pe micuţele gimnaste) la CSM Ploieşti. Iar unele dintre ele, cu siguranţă, vor avea aripi aurite, cât de curând.