Adunarea Generală  Asociaţiei Judeţene de Fotbal Prahova, care a avut loc în această după-amiază, a decis ca Silviu Crângaşu să fie preşedinte şi pentru următorii patru ani, iar Titi Negoiţă să fie vicepreşedinte. Nimic nou sub soare, ar spune unii. Povestea este, însă, mai complicată. La alegerile de astăzi ar fi vrut să participe şi Gheorghe Andrei, din postura de contracandidat al lui Crângaşu, însă candidatura lui a fost refuzată, în urma votului membrilor AJF prezenţi la adunare. Motivul: nu are patru ani consecutiv în Biroul de Conducere al AJF, aşa cum scrie în statut. În aceste condiţii, Andrei, care a avut doar 25 de votanţi, dintre cei 127 potenţiali, a părăsit adunarea şi, cel mai probabil, va contesta, luni, alegerile efectuate astăzi.

După plecarea lui Andrei, lucrurile au fost simple, Crângaşu având drum liber către un nou mandat. Este adevărat, însă, că alegerile s-au efectuat în baza unui statut care datează din 2001, pentru că noul statut, care ar fi trebuit adoptat de multă vreme, a fost respins de Judecătoria Ploieşti, de mai multe ori, pentru că nu era în acord cu normele FRF şi UEFA. Cel puţin aşa susţin contestatarii lui Crângaşu.

Deocamdată, după ziua de astăzi, AJF Prahova are o nouă „veche” structură de conducere, iar tensiunile create de-a lungul timpului în jurul activităţii acestui for fotbalistic nu vor dispărea. Dimpotrivă!