Aşa cum nu am fost de acord cu faptul că, la un moment dat, Mutu ieşea prea mult în evidenţă în numele Petrolului, tot aşa trebuie să apreciez gestul de nota 10 pe care acesta l-a făcut pentru unul dintre maseurii Petrolului, Răzvan Negoiţă.

Sigur, faptul că Mutu i-a promis acestuia că îi va lua o maşină dacă va lua permisul de conducere nu a însemnat foarte mult, la vremea în care a fost făcută promisiunea. Însă, faptul că Mutu i-a dat lui Răzvan cheile unui Seat, ţinându-se de cuvânt, înseamnă enorm. În primul rând pentru cel care a primit un astfel de cadou.

”N-am cuvinte să-i mulţumesc, credeam că glumeşte atunci când mi-a spus că îmi va lua o maşină dacă iau carnetul. Astăzi, înainte de antrenament,  m-a chemat în parcare şi mi-a dat cheile. Nu-mi venea să cred, îi mulţumesc, nici acum nu-mi revin, mi-a făcut o mare bucurie pe care nu o voi uita niciodată”, a declarat ”Burtă”. Şi e normal să nu uite niciodată, pentru că într-o lume a glumelor, într-o lume în care eşti educat să crezi că nu vei primi nimic gratis, un gest precum acesta, făcut de Mutu, atinge coarda umanităţii. Dincolo de sport, dincolo de fotbal!

Jos pălăria, Adrian Mutu, pentru aşa ceva!