Nu mai este loc de nicio îndoială! Petrolul de astăzi este o echipă capabilă să facă un sezon mare, chiar dacă mulţi spun că nu contează meciurile de verificare. Petrolul a câştigat şi meciul cu Maribor, chiar pe terenul campioanei Sloveniei. După o primă repriză dominată de gazde, care au intrat la pauză cu 1-0, Petrolul a fost mult mai periculoasă în partea secundă şi a întors rezultatul graţie golurilor marcate de Gerson, în minutul 73, şi de Mutu, în minutul 88, din penalty.

Este adevărat că acesta a fost şi primul meci în care Petrolul a fost pusă în încurcătură, Maribor jucând pe stadionul ei, la ora la care au vrut slovenii, şi în faţa a 150 de oameni care au plătit 10 euro pe bilet pentru a vedea acest joc. Printre spectatori, şi şapte fani petrolişti, ei fiind la final singurii care aveau să se bucure.

Cu patru victorii în tot atâtea meciuri şi cu un singur gol primit, Petrolul impresionează în meciurile amicale. Vineri, Petrolul va înfrunta o altă forţă din estul Europei, Partizan Belgrad.